Jak jsi na tom s vnímáním energií?

A jak jsi na tom ty? – všímáš energie, když jsi v klidové zóně v lese, na louce, nebo třeba ve městě, nebo na koncertě – tam ta energie je naprosto úžasná.

Mě baví sledovat proud energie ve městech, na vesnici, na zahradě, v lese…..

Občas sama potřebuji tu proudící a hektickou energií a v té době vyrážím do měst :) Pátek 17.5 a sobota – Praha. Z hradu na Karlův most a Staromák – proud lidí, který nás skoro nesl…. To bylo něco. Ale i tam je možnost se zastavit a dívat se na tok energií :) někdy to zkus, jen tak vnímat, co to přináší Tobě.

I v Praze a nejen v tomto velkoměstě,  ale i v jiných městech jsou místa s klidnější energií. Vše na fotkách – stačí se dívat a občas se zastavit.

Až si začneš všímat, co chce Tvé tělo – tak si odskoč do přírody, nebo naopak někam mezi lidi a hned se budeš cítit lépe!  Tvé tělo i duše Ti poděkují, když začneš vnímat sám (a) sebe, protože si dáváš v této formě dárečky.

A otázka pro Tebe:)

Jaká energie je pro Tebe ta povzbudivá, ta při které se usměješ – co potřebuješ vidět, slyšet, cítit, nebo i ochutnat?  Aby se Ti vykouzlil úsměv a Tvá duše se cítila dobře? Kde potřebuješ BÝT?

U mě je to hudba- nenapíšu, ale jakákoliv:), také je to náhodný úsměv od někoho úplně cizího, je to vůně frézií ……

Dáša

Dáša Mnichová
Miluji, když své tělo a mysl umím dát do naprosté pohody. Proto vytvářím soubory s meditacemi a učím jak a proč meditovat. Můj příběh si přečtěte zde >> Jsem autorkou online meditací Čakrový náhrdelník, meditace pro znamení dle horoskopu, meditaci Sluneční Anděl, Meditaci Jsem skvělá řidička, aneb odbourávám svůj strach z řízení auta a dalších. Zároveň jsem vytvořila 2 fyzické produkty a to Motivační karty s Krystaly a karty Drahokam radí vše najdeš zde: je zde:>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů