Opravdu si myslíš, že je vody málo?

Od kolegů nebo i z rádia neustále slyším  JAK JE MÁLO VODY…… 

Vím, že jsem na tenkém ledě, když řeknu, že vody je dost …….

Nadbytek vody, který byl v roce 1997 a pak ještě další roky, kdy bylo vodou zalito dost našeho území – možná vedl k tomu, že v té době se začali šířit myšlenky na to, aby pršelo méně, nebo raději vůbec, aby domy vyschly …… opravdu to jsou jen naše myšlenky, kterými si zde, buď zpříjemňujeme život na této Zemi, nebo naopak nezpříjemňujeme.

Jenže pokud všichni budeme poslouchat ve zprávách (na které se sice 30 let nedívám, ale informace se dostanou i  ke mně), že je sucho apod. Tak těmi myšlenkami povzdechy jen umocňujeme to, co se dostává do vesmíru a vesmír nám plní naše přání ….

A bohužel většina z nás nevnímá následky, které si myšlenkami vytváříme. 

Takže opět možnost volby

A když už slyšíte odevšad jak je té vody málo – umíte si hrábnout do svědomí a popřemýšlet kolik vody vy osobně spotřebujete? Ať je to na koupání, mytí hrnců, auta, nebo jen při mytí zubů – zda vám teče voda stále nebo ji zastavujete?

Včera i  u nás pršelo, zde na jižní Moravě a přímo v této části vesnice, které říkají jižní Sahara, není déšť častý. Včera ale pršelo, déšť jsem přivítala a poděkovala mu, že smyje prach z rostlin, že pokropí to, co jsme zasadili, že dává stromům vláhu …..  Hlavně prociťuji vděčnost…..

Máme velkou zahradu, nezalívám z vodovodu, jen z toho co mi přinese déšť. Bečky se doplňují automaticky, když prší, ale když dlouho neprší a vodu z beček vypotřebuji – tak vytvářím přání, aby aspoň trošku zapršelo. Mé přání mi přinese buď deštík, nebo ranní rosu a i za toto málo pro někoho – poděkuji.

Pokud znáte moje meditace – tak si to můžete vyzkoušet :) Stačí když se spustíte barevným výtahem do své přírody a tam vytvoříte přání (takové přání, které neublíží !!!!, ale prospěje)

Koukněte na obrázky vody a vyzkoušejte meditaci.

Meditaci vody najdeš zde :) tato meditace je pro Tvé očištění.

Dáša

Dáša Mnichová
Miluji, když své tělo a mysl umím dát do naprosté pohody. Proto vytvářím soubory s meditacemi a učím jak a proč meditovat. Můj příběh si přečtěte zde >> Jsem autorkou online meditací Čakrový náhrdelník, meditace pro znamení dle horoskopu, meditaci Sluneční Anděl, Meditaci Jsem skvělá řidička, aneb odbourávám svůj strach z řízení auta a dalších. Zároveň jsem vytvořila 2 fyzické produkty a to Motivační karty s Krystaly a karty Drahokam radí vše najdeš zde: je zde:>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů