Procházka po známých místech

Vracíte se do míst, kde jste vyrostli, nebo tam stále bydlíte?

Procházka po známých místech – co ve Vás vyvolává?

Ve mně milé vzpomínky, že jsem „tudy“ chodila do školy pěšky.  Nebo, že jsem šla s babičkou k její známé (mě na návštěvě bylo příjemně).

V létě jsem  byla ve městě, kde jsem se narodila a právě milá vzpomínka, mě tak z ničeho nic přepadla a vyvolala mi vnitřní záření.  To záření jsem předala i tomu místu.

Věřím, že když takto vnitřně zářím, že zářím i navenek  a tím jsem jakoby v jiné dimenzi  – ve které potkávám i stejně naladěné lidi.

Myslím si, že pokud by šel, někdo jiný se mnou řekne, obyčejná ulice jednosměrná, s chodníkem a lemovanými stromy kolem vysokého činžáku, kterých je ve  městech hodně. Prostě na každého z nás působí něco jiného.

Zkuste, i když jdete cíleně někde, vypnout mozek a ponořit se do míst. Jak to vše na vás působí? Zkuste to i Vy, kteří bydlíte na stejném místě – jen třeba vzpomínkami se přeneste do jiného roku.

Pokud i ve vás vyvolá, nějaká milá vzpomínka vnitřní záření, podívejte se kolem sebe – určitě to místo také prozáříte  – dáte mu milou energii :), a když něco dáte Vy – tak ta milá energie se Vám vrátí – třeba úplně odněkud jinud.

A ještě mám dodatek, který jsem si teď o jarních prázdninách potvrdila:

Opět jsem byla v rodném městě, šla jsem cíleně do jednoho obchodu. A právě jsem musela projít i místem, které ve mně vyvolalo vzpomínky s babičkou – TO MÍSTO MĚ POZNALO, už jak jsem se k němu blížila a vítalo mě…. Asi pro někoho to zní šíleně. I mně se ozval ROZUM, který říkal: „to není možné“.

Mě to navodilo úsměv a úctu k energiím, takže jsem se vnitřně s tím místem přivítala.

 

V těchto okamžicích cítím obrovskou vděčnost, že něco takového vnímám.

Každý z nás máme jednu stránku silnější – většinou je to ta rozumová, co nám diktuje, ale pokud vnímáme intuice, je to v mnohem větším pořádku, protože právě tehdy k nám promlouvá naše srdce, neboli duše.:)

Závěr :) hledej i Ty svá oblíbená místa.

Dáša

Dáša Mnichová
Miluji, když své tělo a mysl umím dát do naprosté pohody. Proto vytvářím soubory s meditacemi a učím jak a proč meditovat. Můj příběh si přečtěte zde >> Jsem autorkou online meditací Čakrový náhrdelník, meditace pro znamení dle horoskopu, meditaci Sluneční Anděl, Meditaci Jsem skvělá řidička, aneb odbourávám svůj strach z řízení auta a dalších. Zároveň jsem vytvořila 2 fyzické produkty a to Motivační karty s Krystaly a karty Drahokam radí vše najdeš zde: je zde:>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů