Návrat k podstatě

Mám ráda písničku od Enigmy „Return to Innocence“

Návrat k podstatě k nevinnosti, neboli návrat zpět tam odkud jsme přišli – tak proč se bojíme smrti? Proč se bojíme mluvit i se svými blízkými, že prostě tato doba nastane nebo i nastává. Možná to tak nemáš, jsi nastaven (a) jinak.

Když jsem byla malá, nesnášela jsem chodit na hřbitov… v podstatě ani teď hřbitovy nemusím aktivně vyhledávat, ale už se nebojím tam vkročit, protože vím, že je tam uložena jen schránka.

Duše – energie odplula, někde jinde právě tam odkud přišla :) a za nějaký čas opět bude připravena sestoupit buď zde na tuto Zemi – nebo někde jinde …. A právě podpora toho, že vím (vnitřně), že duše – ta energie v nás už v hrobě není – prostě si někde krásně pluje s dalšími energiemi, mi nebrání vstoupit i do území kostí a prachu a památníků a i jim posílám energií ….

Od začátku roku se dozvídám zprávy z okolí – hodně dětí se rodí, ale i hodně lidí umírá (i těch známějších). Proto jsem zde napsala něco o 3 čakře.

Nejen o smrti ale také o životě a ohni je třetí čakra MANIPÚRA.

Třetí čakra má barvu žlutou.

Obrázek slunečnice Ti pomůže si ujasnit, jak to máš ty se smrtí, ale také s životem. Zadívej se na slunečnice – jak na Tebe působí.

Čeho sis všimla na slunečnici ?  – okvětní lístky, tvar barvu? Také zajímavý je střed—– teď si zkus zavřít oči a tuto slunečnici si představ.

3 čakra nám všem otevírá oblast emocí, posiluje nám nervy, podněcuje duševní schopností, žlutá zlepšuje kůži.

Pokud nemáš dostatek této energie tak na tebe může doléhat deprese, nejistota.

Co se týče fyzických obtíží  – je to svalová tuhost, nervové napětí, problém s játry, špatná vitalita.

Nebo naopak máš-li žluté energie nadbytek – tak zase můžeš působit na lidi jako workoholik, moralista, perfekcionista.

Takže určitě i Ty chceš mít 3 čakru v rovnováze :)

Meditace slunečnice ke stažení zde:

Dáša

Dáša Mnichová
Miluji, když své tělo a mysl umím dát do naprosté pohody. Proto vytvářím soubory s meditacemi a učím jak a proč meditovat. Můj příběh si přečtěte zde >> Jsem autorkou online meditací Čakrový náhrdelník, meditace pro znamení dle horoskopu, meditaci Sluneční Anděl, Meditaci Jsem skvělá řidička, aneb odbourávám svůj strach z řízení auta a dalších. Zároveň jsem vytvořila 2 fyzické produkty a to Motivační karty s Krystaly a karty Drahokam radí vše najdeš zde: je zde:>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů