Oheň

Dnes se vrátím do loňského léta, kde jsem si udělala radost ve formě setkání s Indiánem naguálem Carlosem, ale ne jen s ním, ale i s jinými příjemnými lidmi.

Také jsem si zjistila pár věcí o sobě – ale i to je velmi důležité. Jednoduše – někdy vám přijde do cesty „něco“ a vy buď poslechnete a přijmete – a tím se učíte, nebo odmítnete. A setkání s Indiánem bylo o učení. Mimo jiné jsem dostala odpovědi na to, co vím, ale v takové formě, že odpovědi jsou přijatelné i pro mé děti :).

Všude na setkáních bývají ohně a tam se hrálo i na šamanské bubny  – takže mohla mi docvaknout meditace ohně, kterou jsem chtěla dávno nahrát.

Věřila jsem, že nahrávka, kterou jsem mohla použít od Viktora z Berouna, bude použitelná  – bohužel. Musela jsem sáhnout pro hudbu do audia library a vybrala jsem něco jiného.

Poslech meditace OHNĚ je zde.

Oheň

Velice by mě zajímaly Vaše postřehy, a co tato meditace s Vámi dělala :)

Dáša

Dáša Mnichová
Miluji, když své tělo a mysl umím dát do naprosté pohody. Proto vytvářím soubory s meditacemi a učím jak a proč meditovat. Můj příběh si přečtěte zde >> Jsem autorkou online meditací Čakrový náhrdelník, meditace pro znamení dle horoskopu, meditaci Sluneční Anděl, Meditaci Jsem skvělá řidička, aneb odbourávám svůj strach z řízení auta a dalších. Zároveň jsem vytvořila 2 fyzické produkty a to Motivační karty s Krystaly a karty Drahokam radí vše najdeš zde: je zde:>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů